Έπιπλα - Μελέτη Χώρου - διασκόμηση σπιτιού

Δημιουργήστε ενα υπέροχο σύγχρονο χώρο στο σπίτι σας, με έπιπλα και ιδέες απο την area 60

Ένας χώρος 1500μ2 φιλοξενεί την μεγάλη ποικιλία μας σε έπιπλα και αξεσουάρ για κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Ο σχεδιασμός της έκθεσή μας προσανατολισμένος στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να φανταστεί εύκολα το κάθε προϊόν στημένο στο χώρο του ενώ παράλληλα να τον εμπνεύσει για νέες ιδέες και λύσεις.

Το προσωπικό της area60 με εμπειρία και ειδικές γνώσεις στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διακόσμηση είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει προσφέροντας απλές ιδέες έως τελειοποιημένες λύσεις για το χώρο σας. Μία μελέτη χώρου με τις δικές σας επιλογές σε συνδυασμό με τις δικές μας προτάσεις προσφέρει ένα άρτιο αποτέλεσμα αποφεύγοντας λάθη χωροταξικά ή αισθητικά. Μέσω ειδικών σχεδιαστικών προγραμμάτων σας δίνουμε την δυνατότητα να δείτε και όχι απλά να φανταστείτε πως θα γίνει ο χώρος σας, με κατόψεις και τρισδιάστατες εικόνες προσαρμοσμένες ακριβώς στα μέτρα σας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. To area60 παρέχει υπηρεσίες μελέτης χώρου για τους πελάτες του χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Μελέτη διαθέσιμου χώρου

Τηλεφωνήστε μας στο 210-2463296 και σύντομα η ομάδα μελέτης χώρου θα είναι κοντά σας να γνωριστείτε, να μετρήσουν το χώρο και να σας προτείνουν τη βέλτιστη λύση σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

alt=

Μελέτη εργονομίας

Η ομάδα μας θα αναλάβει τη λύση της κάτοψης του χώρου σας καλύπτοντας τις ανάγκες σας και προτείνοντας έξυπνους τρόπους για μέγιστη λειτουργικότητα και εξοικονόμηση χώρου.

kanapes oneiron

Τρισδιάστατη παρουσίαση

Η μελέτη ολοκληρώνεται με τρισδιάστατα σχέδια του χώρου σας με έμφαση στις λεπτομέρειες για ένα άρτιο αισθητικά και λειτουργικά αποτέλεσμα.

τραπεζαριες