/

Έπιπλο "area 60" furniture plus - Ξενοδοχειακό Έπιπλο - Ειδικές κατασκευές

Η area60 furniture plus - Ζυγομήτρος Έπιπλο, εξειδικευμένοι στον ξενοδοχειακό τομέα, εκτός από τις έτοιμες λύσεις και προϊόντα, έχει τη δυνατότητα να παρέχει ολοκληρωμένες tailor - made προτάσεις για την πλήρη διαμόρφωση οποιουδήποτε ξενοδοχειακού ή άλλου επαγγελματικού χώρου.

Το σύγχρονο εργοστάσιο μας και το προσωπικό μας με εξειδίκευση στις ειδικές κατασκευές, τη διακόσμηση και το σχεδιασμό μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε είδους ξενοδοχειακή απαίτηση καλύπτοντας όλο το φάσμα ενεργειών από την μελέτη έως την αποπεράτωση του έργου. Αυτόνομα ή σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα/ μηχανικό που έχει αναλάβει την επίβλεψη του έργου καλύπτουμε οποιαδήποτε κατασκευαστική ή τεχνική ανάγκη, παρέμβαση ή τροποποίηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Καταρτισμένο προσωπικό είναι έτοιμο να επισκεφτεί το χώρο σας, να θέσει προτάσεις και λύσεις και μαζί να δημιουργήσετε ένα ιδανικό αποτέλεσμα αισθητικής και λειτουργικότητας. Η γνώση και η εμπειρία μας θα σας προσφέρουν ιδέες σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τάσεις κατασκευής, διακόσμησης και τεχνολογίας χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα υλικών από ξύλο, γυαλί, μέταλλο και άλλα σύγχρονα υλικά.