/

Κατασκευάζουμε έπιπλα από μασίφ ξυλεία και φυσικούς καπλαμάδες

Με εμπειρία στην κατασκευή επίπλου από το 1969 και τεχνογνωσία που ανανεώνεται συνεχώς σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, δημιουργούμε έπιπλα με γνώμονα τις αξίες της ποιότητας και της αισθητικής. Νέα γενιά διαμορφώνει το προφίλ της εταιρείας με ειδική εκπαίδευση και σπουδές πάνω στον σχεδιασμό επίπλου, την αρχιτεκτονική εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και το marketing.

Η area60 άνοιξε με σκοπό να προάγει την ελληνική χειροποίητη κατασκευή επίπλων σε συνδυασμό με τις τελευταίες διεθνείς τάσεις σχεδιασμού και τεχνολογίας. Θέλοντας τα προϊόντα μας να παραμείνουν ποιοτικά και προσιτά στους καταναλωτές μας και αντιλαμβανόμενοι την οικονομική δυσχέρεια που όλοι μας βιώνουμε σήμερα, κατεβάσαμε το τελικό κόστος των προϊόντων μας αντισταθμίζοντάς το με μείωση κέρδους, προσωπική δουλειά και επιλογή τοποθέτησης των κτιριακών μας εγκαταστάσεων εκτός εμπορικής ζώνης που συνεπάγεται μείωση των πάγιων εξόδων μας. Αυτές οι κινήσεις, μας καθιστούν μία υγιής ελληνική εταιρεία ικανή να διαθέσει ποιοτικά προϊόντα στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς.

Πέραν των επίπλων, η area60 καλύπτει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων για κάθε σπίτι σε συνεργασία με κορυφαίες ελληνικές εταιρείες όπως η Media Strom για στρώματα και άλλα είδη ύπνου, ο Άνεμος για λευκά είδη. Η συνεργασίες μας αυτές, μας δίνουν την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις επίπλωσης και διακόσμησης σε προνομιακές τιμές για την αγορά.